online marketing

laat zien wie je bent op social media

Wil je (meer) concreet resultaat uit je website of webshop met behulp van online marketing? Super leuk! Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We helpen ondernemers, online marketeers en marketing managers aan meer websitebezoekers, nieuwe klanten en omzet.

Het gevoel van een ‘eigen’ online marketing team zonder deze zelf in dienst te hoeven nemen; dat is wat samenwerken met Studio by North inhoudt. Studio by North is in staat professionele kwaliteit te leveren maar biedt tegelijkertijd ook een unieke en persoonlijke samenwerking. We gaan altijd voor maatwerk!

Google Ads

Wil je graag (meer) bezoekers op jouw website? Met de inzet van Google Ads kun je dit bereiken. Door ‘in te kopen’ op relevante keywords komen bezoekers op jouw website terecht vanuit Google.

Social Media

Wil jij je Social Media voor eens en voor altijd goed aanpakken? Wil je meer volgers, meer naamsbekendheid en meer traffic naar je website genereren door een goede inzet van Social Media?

SEO Content

Wil je dat jouw website een hogere positie pakt in zoekmachines zoals Google? Dan is SEO wat je nodig hebt. Hierdoor zorg je voor een betere vindbaarheid van jouw website.

Email Marketing

Email marketing is nog steeds enorm succesvol. De bekendste vorm is de nieuwsbrief met hierin het laatste nieuws of aanbiedingen. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Van nieuwsbrief, tot direct mail tot win-mails.

Content Creatie

Schrijven is een vak apart en wij vinden dat vak hartstikke leuk! Van blogs, websites, flyers, Social media tot e-book. Eigenlijk alles wat maar met veel trots verteld mag worden.

Fotografie

Een mooie site valt en staat met goede foto's. Samen maken we een mooi portfolio voor je Social Media en website.

Mond-tot-mond reclame werkt nog altijd het beste.

Zorg ervoor dat je klanten jouw verhaal doorgeven.

Grijp de aandacht.

Bouw aan vertrouwen.

Verzamel loyale klanten.

laptop-by-north_april

succesvolle projecten en tevreden klanten.

5/5

laat zien wie je bent op social media

andrew-neel-ute2XAFQU2I-unsplash

hoe sociaal is jouw bedrijf?

Social Media. Iets waar je in deze tijd natuurlijk echt niet meer zonder kan. Maar hoe laat je Social Media nu écht werken voor jouw organisatie? Worstel jij ook met het inrichten van je Social Media kanalen? Heel begrijpelijk en je bent gelukkig niet de enige.

Ook al heb je zelf even geen inspiratie….wij hebben het in overvloed. Wij zorgen ervoor dat je Social Media de aandacht krijgt die het verdient.

Het belang van online branding

De tijd dat een website en een visitekaartje genoeg was om je merk onder de aandacht te brengen is echt wel voorbij. In deze digitale wereld is het van belang om je bedrijf een compleet online karakter te geven. Zet alles op alles om een online identiteit neer te zetten.

Hoe vertaal je jouw unieke bedrijfsverhaal nu via Social Media? Heb je de kennis en kunde in huis om je merk online goed door te vertalen? Het belang van online zichtbaarheid is in elke sector ontzettend groot. Mensen oriënteren zich nu eenmaal steeds vaker primair online. Besef goed dat maar liefst 93% van de zoekacties naar een product of dienst online wordt gestart! Dus zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent!

wat wij voor je kunnen beteken...

social media

by north

Wil jij je Social Media voor eens en voor altijd goed aanpakken? Wil je meer volgers, meer naamsbekendheid en meer traffic naar je website genereren door een goede inzet van Social Media? Dan ben je bij ons van het juiste adres.

 • Opstellen contentkalender
 • LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter en TikTok
 • Contentcreatie & opmaken van beelden in huisstijl
  Meten = weten in de vorm van maandelijkse rapportage

content creatie

by north

Schrijven is een vak apart en wij vinden dat vak hartstikke leuk! Van blogs, websites, flyers, Social media tot e-book. Eigenlijk alles wat maar met veel trots verteld mag worden. Wij pakken het voor je op in een tone of voice die bij jouw bedrijf past. En SEO-proof natuurlijk, maar dat is logisch.

 • Blogs
 • Social media
 • Websiteteksten

Google ads

by north

Wil je graag (meer) bezoekers op jouw website? Met de inzet van Google Ads kun je dit bereiken. Door ‘in te kopen’ op relevante keywords komen bezoekers op jouw website terecht vanuit Google. Wel fijn als je gevonden wordt!  

 • Zoekwoorden analyse 
 • Inrichten campagnes 
 • Monitoring en optimalisatie van campagnes 

seo content

by north

Wil je dat jouw website een hogere positie pakt in zoekmachines zoals Google? Dan is SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie enorm belangrijk. Hierdoor zorg je voor een betere vindbaarheid van jouw website. 

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Inrichten & optimaliseren cms
 • SEO check
 • SEO content creatie

email marketing

by north

Email marketing is nog steeds enorm succesvol. De bekendste vorm is de nieuwsbrief met hierin het laatste nieuws of aanbiedingen. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Van nieuwsbrief, tot direct mail tot win-mails. Het blijft een slimme manier om gericht te communiceren met je doelgroep.

 • Email marketing inrichten
 • Nieuwsbrieven schrijven en opmaken in huisstijl
 • Strategie ontwikkelen

wat kan je verwachten?

 • Wij gaan aan de slag als jouw marketing afdeling!
 • Wij nemen het initiatief om meer rendement uit je bedrijf te halen
 • Actieve social media kanalen die bij jouw bedrijf, boodschap en doelgroep passen
 • Doelgerichte advertenties en campagnes
 • Een passende social media contentkalender met daarin alle updates en kanalen
 • Zorgen voor betere vindbaarheid in zoekmachines
 • Continu verbeteren van de website
 

succesvolle projecten en tevreden klanten.

5/5

zullen we beginnen?

Nadat je verzoek is ingediend, nemen wij zo snel mogelijk contact met je voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. We kunnen niet wachten om je te helpen!

Studio by North

Castorweg 5
8938 BE Leeuwarden
058 23 0000 6

KVK 83767908

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
09:00 – 17:00. (daarbuiten op afspraak)