een wordpress webshop laten maken?

Maak direct die goede start door een goed converterende WordPress webshop te laten maken!

een wordpress

webshop laten maken

 

Haal jij niet het maximale rendement uit je huidige webshop of wil je een WordPress webshop laten maken? Een webshop is hét uithangbord voor jouw onderneming, via deze weg wil je natuurlijk een goede indruk maken en de klant de beste ervaring geven. De webshops die wij maken zetten wij op met WooCommerce. Zij voldoen aan alle vereisten voor de beste klantervaring. Het gebruik van een responsive webshop is aangenamer voor de klant en bezoeker, waardoor er makkelijk naar informatie kan worden gezocht in jouw webshop. Dit zorgt weer voor een hoger conversiepercentage en dit leidt weer tot meer bestellingen.

  • Stap 1. Functioneel ontwerp
  • Stap 2. Grafisch ontwerp
  • Stap 3. Technische realisatie in WordPress

jouw webshop laten bouwen in 3 simpele stappen

functioneel

ontwerp

Stap 1: Functioneel ontwerp

Hoe moet je webshop WordPress functioneren? Welke opties moeten er aan toegevoegd worden en hoe wil je dat jouw webshop eruit gaat zien? De eerste stap is het functioneel ontwerp. Denk aan het aantal productpagina’s dat je nodig hebt en hoe deze eruit moeten zien. Investeren in een functioneel ontwerp voor jouw WordPress webshop betekent.

  • Minder kosten voor meerwerk
  • Minder miscommunicatie,
  • Geen uitloop qua planning en gemiste deadlines

by north

grafisch

ontwerp

Stap 2: Grafisch ontwerp

Met het grafisch ontwerp in stap twee vertalen we het functionele ontwerp naar het grafisch ontwerp van jouw webshop in WordPress. Nu kunnen we echt zien hoe de productpagina’s eruit gaan zien. Welke kleuren gaan we gebruiken en past alles netjes bij elkaar? Een goede WordPress webshop laten bouwen betekent dat je een webshop hebt die doet wat deze moet doen, namelijk de beste ervaring bieden aan je gebruikers en producten verkopen. Een professioneel grafisch ontwerp zorgt voor de verbinding tussen jouw bedrijf en jouw (potentiële) klanten.

by north

technische

realisatie

Stap 3: Technische realisatie

Van functioneel ontwerp, naar design en naar de technische realisatie van je webshop. Een WordPress webshop laten bouwen doen onze developers elke dag. Zij zijn gespecialiseerd in WordPress en werken met de nieuwste tools en systemen, zodat de webshop beschikt over alle moderne functionaliteiten. Van afbeeldingen tot het lettertype en van video’s tot call-to-action buttons, alles wordt technisch klaargezet. Uiteraard koppelen we ook andere systemen aan je webshop. Denk hierbij aan WooCommerce of een CRM waarin je jouw bestellingen bijhoudt en opvolgt.

samen online impact maken? wij helpen je snel en concreet op weg! let's rock!

Studio by North

Castorweg 5
8938 BE Leeuwarden
058 23 0000 6

KVK 83767908

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
09:00 – 17:00. (daarbuiten op afspraak)