over studio by north

studio by north

over ons

Studio by North is een jong en creatief online marketing bureau, opgezet door Eliza van Houten. Een digital marketeer en gepassioneerde ondernemer met een behoorlijke dosis ervaring op het gebied van online marketing en gespecialiseerd in het bouwen en op maat maken van kwalitatieve websites.
Wij werken met een team van enthousiaste professionals die graag voor jou aan de slag gaan om jouw doelen te behalen met een website, webshop en online marketing. Wat je doel ook is: wij hebben de kennis en kunde in huis om jou te laten scoren. Ons topteam van designers, developers en marketeers staan voor je klaar!

contact

Wil jij graag een make-over van je huidige website, of juist een compleet nieuwe website of webshop? Studio by North helpt je graag. Samen met jou gaan we in overleg om jouw doelen en wensen te bespreken. Jouw doelstelling is onze uitdaging!

studio by north

marketing

Wat maakt Studio by North nou zo bijzonder en onderscheidend? De gouden combinatie van gedrevenheid, creativiteit en persoonlijke aandacht. Als je met ons in zee gaat ben je niet alleen verzekerd van resultaat maar ook van een bijzonder prettige samenwerking. Want wij barsten van de energie en vinden oprecht niks leukers dan jouw bedrijf een boost te geven. Wat houdt dat in voor jou als klant? Dat je wordt aangestoken door ons enthousiasme, dat je wordt geïnspireerd door onze creativiteit en dat we je volledig ontzorgen. Door onze open en eerlijke communicatie weet jij altijd waar je aan toe bent en wat er speelt. Zie jij onze stijl wel zitten en wil je werken met een studio die écht bevlogen is? Bel, app of mail dan nu meteen. Let’s rock!

studio by north

websites + marketing

  • Websites en programeerwerk
  • WordPress websites + webshops
  • Grafische vormgeving: logo’s & huisstijlen
  • Advies over websites, domeinregistratie en SEO
  • Social Media Marketing (o.a. campagnes, posts en design)
  • Workshops

samen werken?

studio by north

Headquarters

Sinds 1 November 2021 is dit de thuishaven van Studio by North. 

Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een rondleiding.

Ons adres:
Castorweg 5
8938 BE Leeuwarden

Parkeren kan voor de deur!

even koffie drinken?

begint hier onze reis naar jouw online succes?

Studio by North

Castorweg 5
8938 BE Leeuwarden
058 23 0000 6

KVK 83767908

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
09:00 – 17:00. (daarbuiten op afspraak)